Dan škole – 9. maj – 90 godina od osnivanja

U sredu, 9.05.2018. god. organizovane su razne aktivnosti, povodom obeležavanja Dana škole. Tom prilikom, mnogi profesori su uzeli učešće i u saradnji sa svojim učenicima održali brojne Ogledne časove, kvizove znanja, školski kros i, naravno, školsku priredbu koja je upriličena u holu škole.

  1. Profesorka matematike, Sonja Rakić, je sa aktivom matematičara organizovala kviz znanja u kojem su učestvovale tri ekipe i to: mašinska, elektro i ekonomska struka. Na kvizu su prisustvovale i koleginice: Nada Kovačević, prof. mašinske grupe predmeta kao i Jasmina Milenković, prof. informatike.

2. Profesorka Informatike, Jasmina Milenković, je održala Ogledni čas na temu: „Elektronski testovi u vidu ukrštenice, zatim testovi sa višestrukim izborom, sparivanjem leve i desne strane kao i testovi u vidu igrice sa više nivoa. Na Oglednom času, su prisustvovale i koleginice: Snežana Hadžić, prof. matematike i psiholog, Milica Radosavljević kao i desetak učenika IV-5, dok su učenici III-5 rešavali elektronske testove.

Više o ovim aktivnostima na stranici „Školske novosti“.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s