Takmičenje – Suveniri Srbije – na Univerzitetu Singidunum, Beograd

  • Četvrtu godinu za redom Fakultet za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum organizuje takmičenje za učenike srednjih stručnih škola i gimnazija. Ovogodišnja tema bila je: Suveniri – promocija turizma i simboli lokalnih identiteta. Finale takmičenja u Beogradu je otvorio prof. dr Slobodan Čerović, dekan Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment, a moderator takmičenja je bila prof. dr Radmila Živković. Žiri su činili: Nataša Drulović – Turistička organizacija Srbije Goran Mikić – Turistička organizacija Srbije Maruška Topalović – Studio Maruška Čačak prof. dr Jelena Stanković, Univerzitet Singidunum Nevena Ilić, predsednik Studentskog Parlamenta Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment Predrag Obradović, marketing i PR menadžer Univerziteta Singidunum.

Od 17 timova od po tri člana, naš tim iz Tehničke škole, osvojio je četvrto mesto u rešavanju Studije slučaja, promoišući narodne igre iz Obrenovca i okoline kao i narodne rukotvorine. Naš tim su predstavljale sledeće učenice odeljenja III-5:

  1. Milica Pejić
  2. Jovana Ostojić
  3. Ivana Pavićević
  4. Tehnička podrška: Sanja Janič i Željana Živković i
  5. Mentor, na ovom takmičenju – Jasmina Milenković, prof. Poslovne Informatike.

Takmičari i njihovi mentori su nagrađeni stručnom četvorodnevnom ekskurzijom, nagradnim putovanjima po Srbiji, proizvodima studija Maruška, kao i užbenicima iz oblasti turizma u izdanju Univerziteta Singidunum. Cilj takmičenja je upoznavanje srednjoškolaca sa turističkim potencijalima Srbije, kulturom, istorijom i tradicijom, razvijanje njihove kreativnosti i samopouzdanja, kao i međusobno upoznavanje i druženje srednjoškolaca. Veliku zahvalnost dugujemo KUD-u COTK TENT iz Obrenovca koji je obukao naše tri učenice, te su one bile najlpše obučene.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s